Wij zijn er voor een Transparante en Schonere Toekomst

Dagelijks leveren wij een bijdrage aan de verduurzaming van ons leefklimaat. Home-NRG onderscheidt zich in de markt door altijd te kiezen voor hoogwaardige technische producten uit vooral Duitsland en Japan. Naast het gewoonlijke ‘dozenschuiven’ ondersteunen wij installateurs bij projecten met calculatie, montage en elektrotechnische service. Ook biedt Home-NRG onderhoud, verzekering en servicecontracten. Dit gebeurt vanuit ons eigen geheel energie neutrale pand in Ootmarsum. Als één van de weinigen in de branche wordt de kwaliteit van Home-NRG door ISO/NEN 9001 en 14001 certificering gewaarborgd. Kwaliteit duurt het langst!

Een paar cijfers

0 pv-vermogen
0 op eigen testlocaties
0
0 magazijn

Kwaliteit, arbo en milieu

Goed zijn voor onze klanten, medewerkers en het milieu is een belangrijke opdracht voor ons. Wij streven naar tevreden klanten, een prettige en veilige werkomgeving en een duurzame ontwikkeling van onze organisatie in de maatschappij. Door hier actief op in te zetten voldoen we aan de ISO 9001 en 14001 norm. In de beleidsverklaring lees je wat we doen op dit gebied.

Metaalunievoorwaarden

Op de offertes, opdrachten en overeenkomsten van Home-NRG zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Metaalunie van kracht. Ook wel Metaalunievoorwaarden genoemd. Check hier de Metaalunievoorwaarden.

Totaalpakket

Home-NRG is meer dan een groothandel. We bieden complete projectondersteuning bij onder andere calculaties, montage, onderhoud en reiniging.

De beste merken

Kwaliteit duurt het langst. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten, die op eigen testlocaties uitgebreid worden gecontroleerd. Ook worden onze leveranciers getest en uitgebreid beoordeeld. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Persoonlijk contact

Duurzaamheid en kwaliteit zegt ons meer dan een vluchtig contact. Bij ons ben je geen nummer. Wij zetten in op een langdurige relatie.

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid gaat bij ons verder dan alleen het leveren van groene energie. Wij hebben een energieneutraal pand, zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd en werken milieubewust. Bezoekers kunnen bij ons pand de auto laden bij één van onze laadpalen.

Snelle levertijd

Zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. Alle materialen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Werken aan een schonere toekomst

door middel van kwaliteit

Enthousiast team

Met een enthousiast team werken wij professioneel en klantgericht. We hebben de juiste kennis en ervaring op het gebied van zonne-energie en leveren maatwerk voor ieder project. We zijn een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, waar we als team samenwerken en er voor elkaar en met elkaar staan! Alles om onze klanten te bedienen en samen te werken aan een schonere toekomst.