Trainingsmiddag op 27 januari
16 dec

Trainingsmiddag op 27 januari

We beginnen het nieuwe jaar graag goed! Met een frisse start, nieuwe ontwikkelingen en een interessante trainingsmiddag.

Op donderdag 27 januari 2022 organiseren wij een training over de producten van Conduct en de werkwijze rondom Scope 12 keuringen. Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom bij ons aan de Eerste Stegge 54 in Ootmarsum. Uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen. 

Conduct Technical Solutions
Conduct levert al jarenlang diverse producten en totaaloplossingen die bijdragen aan brandveiligheid bij zon-pv installaties. Bijvoorbeeld PVbox voor overspanningsbeveiliging, of RoofSupport kabelmanagement waarmee de bekabeling veilig naar de omvormer gaat. Goed dus om te weten welke producten je kunt gebruiken om een brandveilige installatie te bouwen en daarmee te voldoen aan de gestelde eisen.

Scope 12
Vanuit verzekeraars wordt tegenwoordig vaak een Scope 12 keuring vereist op zon-pv installaties. Hiermee worden brandrisico's en elektrische veiligheid in kaart gebracht. Belangrijk dus om op de juiste manier te monteren, zodat een pv-installatie voldoet aan alle eisen die vanuit Scope 12 gesteld worden. Jeroen Fischer voert dagelijks Scope 12 keuringen uit en brengt jullie op de hoogte van de werkwijze en aandachtspunten.

Programma:
12.00 uur Inloop met broodjes
12.30 uur Uitleg over brandveilige installatie door Conduct
14.00 uur Pauze
14.15 uur Werkwijze en aandachtspunten Scope 12
17.00 uur Einde trainingsmiddag

Aanmelden
Kom je kennis vergroten en meld je snel aan voor deze training! Stuur een mail naar jorien@home-nrg.nl. Vermeld daarin de bedrijfsnaam en de naam van de persoon/personen die de training wil/willen volgen. Aanmelden kan tot 20 januari. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail. Wees er snel bij, want vol = vol!

We zien je graag op 27 januari!