Van der Valk heeft nieuwe tegeldrager
20 sep

Van der Valk heeft nieuwe tegeldrager

Onze leverancier Van der Valk heeft een nieuw product ontwikkelt: de rubber tegeldrager van de ValkPro+. Het vernieuwde ontwerp met klikbevestiging zorgt voor een eenvoudige en supersnelle montage.

De pluspunten van dit nieuwe product:

  • De nieuwe rubber tegeldragers zijn voorzien van RVS clip aan de bovenzijde, waarmee ze eenvoudig in de stalen dakdragers kunnen worden geklikt.
  • De uitsparingen in de rubber tegeldrager aan beide zijden van de dakdrager zijn vergroot, zodat de kabelgoot (met maximale buitenmaten van 60x60mm) hier netjes in kan worden weggewerkt.
  • Het nieuwe ontwerp is aan de onderzijde compleet gesloten, waardoor een groter oppervlak ontstaat en de puntlast wordt verlaagd.
  • De nieuwe rubber tegeldrager heeft dezelfde buitenafmetingen als de “oude” versie en is volledig compatibel met de bestaande ValkPro+ systemen. Indien nodig kan de nieuwe versie zonder problemen in één systeem worden gecombineerd met de bestaande versie.

Bestelinformatie
De nieuwe rubber tegeldrager voor het ValkPro+ systeem is per 1 oktober 2018 beschikbaar en kan geleverd worden in grote aantallen. Dan is ook de online rekentool ValkPVplanner aangepast naar het nieuwe artikelnummer, waardoor deze automatisch naar voren zal komen in de materiaallijsten.

De 'oude versie' blijft voorlopig ook na 1 oktober leverbaar om bestaande voorraden te kunnen aanvullen of om complete projecten met dezelfde uitvoering van de tegeldragers te kunnen uitleveren.

Van der Valk heeft nieuwe tegeldrager