Update ValkPVplanner
20 aug

Update ValkPVplanner

Onze leverancier Van der Valk blijft de PV-planner continue ontwikkelen en verbeteren. Met deze nieuwste aanpassingen biedt het systeem nog meer mogelijkheden. De PV-planner is een online rekenprogramma waarmee snel en eenvoudig het benodigde montagemateriaal berekend kan worden.

De volgende mogelijkheden zijn toegevoegd:

  • Op de achtergrond is een nieuwe methode toegepast om aangemaakte projecten op te slaan in de ValkPVplanner database. Deze nieuwe methode zorgt voor een betere stabiliteit en hogere snelheid van de ValkPVplanner met minder dataverkeer. Daarnaast kunnen projecten nu met een aanzienlijk grotere hoeveelheid PV-modules en obstakels worden ingetekend en opgeslagen.
  • Een nieuwe tekenmethode is toegepast voor het “sub-area” venster. Dankzij deze nieuwe methode kunnen PV-modules veel sneller worden toegevoegd of verwijderd.
  • Verschillende verbeteringen in relatie tot de prestaties van de ValkPVplanner zijn in deze versie doorgevoerd op de achtergrond. Dit is een continu proces en voor de volgende update zullen er weer veel nieuwe verbeteringen worden doorgevoerd.

Klik hier om direct naar de ValkPVplanner te gaan