SMA actie: 5 jaar extra garantie en 40 euro retour
2 jul

SMA actie: 5 jaar extra garantie en 40 euro retour

Van 1 juli tot 31 december heeft SMA een actie met de Sunny Boy 3.0-5.0. Eigenaars ontvangen vijf jaar extra garantie en installateurs krijgen 40 euro retour per omvormer.

In de actieperiode van 1 juli tot 31 december 2018 ontvangen eigenaars die kiezen voor een Sunny Boy 3.0–5.0 bovenop de fabrieksgarantie van 5 jaar een geheel gratis verlenging van 5 jaar garantie. Met de garantieverlenging SMA ACTIVE profiteren eigenaars zo van 10 jaar garantie op hun nieuwe omvormer. De enige voorwaarde hiervoor is dat de registratie van een actie-omvormer in Sunny Portal gebeurt gedurende de genoemde actieperiode.

Ook voor de installateurs is er in deze periode een actie: voor iedere aangekochte Sunny Boy 3.0-5.0 ontvang je 40 euro retour.

Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden

Snelle installatie
De omvormer Sunny Boy 3.0–5.0 met SMA Smart Connected is een compleet pakket voor eigenaars. Het 16 kg lichte toestel is in een handomdraai te installeren en kan eenvoudig via een smartphone of tablet in bedrijf worden gesteld. Dankzij automatische updates voor de omvormer is de meest actuele versie altijd gegarandeerd.