Robert ter Horst legt bestuurlijke taken Home-NRG neer
5 jul

Robert ter Horst legt bestuurlijke taken Home-NRG neer

Robert ter Horst legt zijn bestuurlijke taken neer bij Home-NRG. Mededirecteur Hans Huiskes neemt daarmee de dagelijkse leiding van hem over, samen met interim-directeur Gerben Wolf vanuit Green and Durable Group.

Robert nam het besluit met een dubbel gevoel. “In 2008 startte ik met Agro-NRG en een paar jaar later kwam daar de groothandel Home-NRG bij. In 2009 verkocht ik met deze eenmanszaak 120 zonnepanelen. Nu laat ik een bedrijf achter waar meer dan 500 panelen per dag de deur uit gaan. Waar dertig medewerkers iedere dag keihard werken. Waar nieuwe uitdagingen opgepakt worden door een nieuw management dat Home-NRG naar een nog hoger plan trekt”.

Stilzitten hoeft Robert niet. Hij kan nu al zijn tijd besteden om van De Tutenberg in Vasse een mooie vakantieplek te maken.

Organisatie en strategie
De komende tijd zullen er de nodige stappen worden gezet om verder te bouwen aan Home-NRG. Hans Huiskes en Gerben Wolf zullen hier samen richting aan geven. Gerben is geen onbekende in de solarbranche. Eerder was hij directeur bij Vamat en territory manager Benelux bij GoodWe. 

Uiteraard blijven wij voor onze klanten dé specialist op het gebied van zonne-energie!