Maandactie: met Solax op de solex!
1 mei

Maandactie: met Solax op de solex!

Nieuwe maand, nieuwe actie! Deze maand een ludieke actie met het merk Solax. Bestel in de maand mei je Solax producten en maak kans op een mooie prijs!

Mei = Solaxmaand!
De maand mei staat in het teken van het merk Solax. Deze omvormers zijn nieuw in ons assortiment. Solax heeft Nederlandse service, de omvormers hebben een lage opstartspanning en zijn voorzien van bliksembeveiliging.
Deze maand hebben we een leuke actie met Solax!

Win een solexrit!
Bestel je in de maand mei Solax producten bij ons? Dan maak je kans op een geheel verzorgde solexrit voor twee! Onder leiding van een ervaren gids maak je, samen met ons en de andere prijswinnaars, een tourtocht door het afwisselende Twentse landschap. Op een vrijdagmiddag in juni gaan we na de koffie met krentenwegge, en een blik op ons nieuwe pand, op pad. Het landschap waar we doorheen touren kenmerkt zich door heuvels (meetrappen mag), riviertjes (handdoek mee!) en pittoreske dorpjes. Aan het eind van de tocht krijg je een puur stukje rundvlees van de grill met een goed glas wijn of een lokaal gebrouwen biertje.

Plaats snel je bestelling
Bestel snel je Solax producten en maak kans op deze fantastische solexrit!
We verloten vier geheel verzorgde tochten voor twee personen. Alleen klanten die Solax producten bestellen van 1 tot en met 31 mei maken kans op de prijs. De winnaars krijgen begin juni bericht.

Maandactie: met Solax op de solex!