Krapte op solarmarkt door Coronavirus
11 feb

Krapte op solarmarkt door Coronavirus

Het Coronavirus domineert al weken het nieuws en de gevolgen van het virus zijn groot. Het gevolg waar wij mee te maken hebben, is de negatieve invloed op de handel tussen China en de rest van de wereld.

De productie en distributie van onder andere zonnepanelen en omvormers heeft een tijdlang stilgelegen. Langzaam komt dit weer op gang, maar we verwachten desondanks wel krapte op de markt.

Beperkte leveringen
Ook vanuit onze leveranciers ontvangen wij deze signalen. Hoe de komende periode zal verlopen blijft onzeker. Trina Solar, Jinko Solar en GCL zijn de merken in ons assortiment die uit China komen. We verwachten deze merken de komende periode beperkt te kunnen leveren.

Alternatieven
In de tussentijd zijn de volgende zonnepanelen een goed alternatief:

Deze panelen zijn voorlopig nog goed leverbaar. Wacht echter niet te lang met bestellen; deze panelen zullen de komende tijd waarschijnlijk een snellere doorloop hebben dan anders.

We houden je op de hoogte!
Wij staan in nauw contact met onze leveranciers over de komende ontwikkelingen. We houden onze klanten hierover op de hoogte. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We informeren je graag!

Uiteraard doen we ons uiterste best om onze klanten ook de komende tijd zo goed mogelijk van dienst te zijn!