Home-NRG opent de deuren op 6 juni
16 apr

Home-NRG opent de deuren op 6 juni

Op donderdag 6 juni zetten we de deuren open aan de Eerste Stegge 54 in Ootmarsum. Wij nodigen al onze klanten van harte uit om een kijkje te nemen in onze nieuwe hal. Al onze leveranciers zijn aanwezig om je van de nodige informatie te voorzien. Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom!

Ons magazijn wordt omgetoverd tot een beursplein, waar onze leveranciers zich presenteren. Hier kom je meer te weten over al onze merken en producten. Ook worden er diverse workshops gegeven waarin je meer hoort over innovaties, ontwikkelingen en nieuwe producten.

Programma
Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

12.00 uur        Inloop met lunch van diverse foodtrucks
13.00 uur        Workshop 1: Fronius
13.30 uur        Workshop 2: SolarEdge
14.00 uur        Workshop 3: Enphase
14.30 uur        Workshop 4: Varta
15.00 uur        Workshop 5: Van der Valk
15.30 uur        Workshop 6: Solax
16.00 uur        Workshop 7: Staubli
16.30 uur        Workshop 8: Esdec
17.00 uur        Workshop 9: AP Nederland
18.00 uur        Einde

Je kiest zelf welke workshop(s) je wilt volgen, je hoeft je hier niet voor aan te melden. Voor, tijdens en na de workshops is er voldoende gelegenheid om op het beursplein met de leveranciers in gesprek te gaan. En je kunt natuurlijk de hele middag terecht bij de verschillende foodtrucks voor een lekker hapje of drankje!

Meld je aan!
Het belooft een leuke en informatieve dag te worden; informatie over de merken en producten die we leveren, gecombineerd met een hapje, drankje en gezelligheid. Deze dag wil je niet missen! Meld je aan vóór 20 mei.

Klik hier om je aan te melden

Tot dan!

 

Home-NRG opent de deuren op 6 juni