Gesloten in week 32
23 jun

Gesloten in week 32

De zomer is begonnen en de vakanties zijn in aantocht. Uiteraard gaan ook de Home-medewerkers met vakantie én zijn we deels gesloten. In een beperkte bezetting staan we deze zomer voor je klaar.

Bouwvakborrel 1 juli - vanaf 14.00 uur gesloten
Op vrijdag 1 juli hebben wij onze bouwvakborrel om de vakantieperiode in te luiden. Ons kantoor én ons magazijn zijn dan vanaf 14.00 uur gesloten. Er kan dan geen materiaal afgehaald worden.

Magazijn gesloten 18 juli - dinsdag 19 juli geen leveringen
In verband met onze voorraadtelling is ons magazijn op maandag 18 juli gesloten. Er kan die dag niets afgehaald worden en er worden door ons geen orders gepakt en verzonden. Dit betekent dat er dinsdag 19 juli niets geleverd wordt. Uiteraard zijn onze verkoopmedewerkers wel gewoon bereikbaar.

Magazijn gesloten 1 augustus - dinsdag 2 augustus geen leveringen
Op maandag 1 augustus starten we met de herinrichting van ons magazijn en dus is ons magazijn dan gesloten. Er worden geen orders gepakt en er kan geen materiaal afgehaald worden. Onze verkoopmedewerkers zijn gewoon bereikbaar.

Gesloten in week 32
In week 32, van 8 tot en met 12 augustus, zijn wij de gehele week gesloten. 

Bestel op tijd! 
Omdat ook onze leveranciers met vakantie gaan of met een kleinere bezetting werken, zal de levertijd in deze zomerperiode wat langer zijn. Plaats daarom tijdig je bestelling! Wij hopen op je begrip en doen natuurlijk ons uiterste best om je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Fijne vakantie!
We wensen al onze klanten, leveranciers en relaties een hele fijne en zonnige vakantie!