Geslaagde Open Beursdag
12 jun

Geslaagde Open Beursdag

Afgelopen donderdag hielden wij een Open Beursdag. Het was een dag met veel leveranciers, klanten, informatie, gezelligheid en lekker eten. Wij kijken terug op een mooie en geslaagde dag!

Het magazijn in het nieuw aangebouwde pand was omgetoverd tot een beursplein. Veertien enthousiaste leveranciers van zonnepanelen, omvormers, montagemateriaal en toebehoren waren te vinden op het beursplein. Zij lieten hun nieuwste producten zien en voorzagen de klanten van informatie. Ook waren er verschillende workshops die door veel klanten gevolgd werden. Buiten werden demonstraties gegeven van het wassen van zonnepanelen.

Tussendoor konden de klanten een hapje en een drankje halen bij de verschillende foodtrucks op het terrein. Een broodje, warme hap, kop koffie of een biertje; er was van alles te krijgen. En tussendoor maakten de klanten en leveranciers een praatje met elkaar.

Robert ter Horst kijkt terug op een geslaagde dag. "We hebben veel van onze klanten gezien en gesproken. Door deze opzet was het een mooie mix van informatie en gezelligheid. En het was mooi om te zien dat ook de leveranciers onderling met elkaar in gesprek gingen." En omdat de handel uiteindelijk ook weer door moet gaan, was vrijdagochtend om zeven uur de loods weer leeg en werden de eerste orders alweer gepakt voor onze klanten.