FlatFix Fusion van Esdec UL2703 gecertificeerd
12 apr

FlatFix Fusion van Esdec UL2703 gecertificeerd

Het montagesysteem FlatFix Fusion van onze leverancier Esdec is UL2703 gecertificeerd. Daarmee voldoet het systeem aan één van de hoogste kwaliteitsstandaarden ter wereld.
 
Strenge eisen 
Om aan de zeer strenge standaarden van de UL2703 certificering te voldoen, worden de PV-installaties heel uitgebreid getest op o.a. mechanische belasting, levensduur van de materialen en op wind en sneeuw resistentie. Ook het testen van aarding en vereffeningsweerstand zijn uitgebreid onderdeel van de testscope én succesvol doorstaan door het lichtgewicht montagesysteem van Esdec.
 
“We zijn trots dat de producten van Esdec nu voldoen aan één van de hoogste kwaliteitsstandaarden ter wereld. Het UL2703 certificaat bevestigt de betrouwbaarheid van onze montagesystemen en toont aan dat de systemen extreme condities kunnen weerstaan. Esdec blijft innoveren om de installatie en veiligheid van haar systemen continue te kunnen waarborgen.”, aldus Dieuwke Boersma, Director Innovation & Technology bij Esdec.
 
Esdec sinds 2004
Onze vaste leverancier Esdec ontwikkelt, produceert en levert sinds 2004 professionele montagesystemen voor zonnepanelen op alle typen daken. De innovatieve montagesystemen ClickFit en FlatFix onderscheiden zich doordat ze eenvoudig te plaatsen zijn door de installateur, zonder concessies te doen aan degelijkheid en duurzaamheid van het product. Dit wordt nu opnieuw bevestigd door de uitreiking van het UL2703 certificaat.