Fijne Feestdagen!
17 dec

Fijne Feestdagen!

Midden in een lockdown naderen de feestdagen en komt het einde van 2020 steeds dichterbij. En wat was het een bizar, raar en bijzonder jaar. We startten allemaal vol goede moed, maar ineens kwam daar de coronacrisis... Daardoor werd het een jaar van veel thuiswerken, afstand houden en voorzichting zijn. Geen trainingen, geen beurzen en geen leuke uitjes voor onze klanten.

Gelukkig hebben we veel van onze klanten nog regelmatig gesproken via de telefoon of per mail. Het contact was er, al was het anders dan anders. Om ze in deze moeilijke tijden een hart onder de riem te steken stuurden we onze klanten een mooi zomerpakket, mondkapjes en volgt deze week nog een leuke kerstattentie!

Bedankt!
Aan het einde van dit jaar bedanken we onze trouwe klanten voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Samen hebben we mooie zonneprojecten uitgevoerd en bijgedragen aan duurzaam wonen en ondernemen. En daar gaan we natuurlijk in het nieuwe jaar vol energie meer door! 

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een heel zonnig 2021. 
Bedankt, we staan in het nieuwe jaar graag weer voor je klaar!

 
Namens alle medewerkers van Home-NRG:
Robert, Wouter, Mark, Gerke, Esther, Carmen, Dick, Alfons, Raymond, Tycho, Cindy, Odette, Leon, Hugo, Maik, Jan, Niek, Wim, Tim, Jelle, Toon, Hans, Teun en Jorien