Extra maatregelen vanwege Coronavirus
16 mrt

Extra maatregelen vanwege Coronavirus

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat uiteraard bovenaan. In verband met de nieuwe richtlijnen rondom het Coronavirus, zijn wij genoodzaakt om onze werkwijze voor de komende periode aan te passen. Hieronder lees je wat dit betekent.

Algemene werkwijze:

  • Ons kantoor aan de Eerste Stegge 54 te Ootmarsum is fysiek gesloten, wat betekent dat het gebouw is gesloten voor externen. Indien noodzakelijk kan er wel materiaal afgehaald worden in ons magazijn. We vragen je hierbij de richtlijnen te volgen.
  • Voor vragen en/of bestellingen kun je ons bellen op 0541 – 200 180 of mailen naar info@home-nrg.nl. 
  • Onze medewerkers werken thuis en/of gespreid binnen de afdelingen. Daarnaast houden zij zich aan de richtlijnen van het RIVM.
  • Alleen noodzakelijke afspraken hebben doorgang. Bij geplande afspraken zullen onze medewerkers contact met je opnemen. Mocht je griep of verkoudheidsverschijnselen hebben, dan verzoeken we je om de afspraak te verzetten.

Vooralsnog kunnen wij onze dagelijkse werkzaamheden blijven beoefenen en volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Mocht het zijn dat we door nieuwe ontwikkelingen de werkzaamheden (gedeeltelijk) niet meer kunnen beoefenen, dan zullen wij je daarover tijdig informeren.