Conduct introduceert PVBOXshelter
16 okt

Conduct introduceert PVBOXshelter

Conduct Technical Solutions introduceert een innovatie: PVBOXshelter. Dit nieuwste model uit de PVshelter-serie is bedoeld als montageframe, voorzien van dak voor kleinere behuizingen zoals een AC-lastscheider of PVbox. 

Oplosssing voor bekabeling
Met de introductie van de PVBOXshelter biedt Conduct de mogelijkheid om een AC-schakelkast of combiner PVbox elegant en technisch op de juiste manier in de infrastructuur te integreren. Door de opbouw van de PVBOXshelter positioneer je de behuizing, voorzien van lastscheider of DC-verdeler, boven het RoofSupport draadgootsysteem. Hierdoor wordt onnodige overlengte van bekabeling voorkomen.

Door de uiterst lage onderconstructie van de PVBOXshelter is deze direct onder het RoofSupport draadgootsysteem te schuiven. Hierdoor wordt de PVBOXshelter tegen de zijkant gepositioneerd en is de te monteren behuizing direct boven het draadgootsysteem eenvoudig bereikbaar, zonder bekabeling om te hoeven leiden.

Voldoende ballast
Ondanks de minimaal vereiste hoogte tussen het RoofSupport draadgootsysteem en de onderzijde van de geplaatste kast, is de gehele constructie zo laag mogelijk gehouden. Dit, in combinatie met de 12 KG betonballast + 13KG uit autobanden gerecyclede daksteunen, maakt de PVBOXshelter voldoende windbestendig.

Klik hier voor meer informatie over de PVBOXshelter