Beperkte bezetting rondom de feestdagen
9 dec

Beperkte bezetting rondom de feestdagen

In deze feestelijke decembermaand werken wij gewoon door!
Alleen op 28 december én Oudjaarsdag zijn we gesloten. Onze bezetting is in deze periode wel wat beperkter, dus tijdig bestellen is verstandig!

Kwartaaltelling 28 december
Op dinsdag 28 december is het weer tijd voor onze kwartaaltelling. Die dag is ons magazijn gesloten. Er kan dan niets afgehaald worden en er worden die dag ook geen orders gepakt en verzonden. Dit betekent dat er woensdag 29 december niets geleverd wordt. Bestellingen die uiterlijk maandag 27 december vóór 12.00 uur worden geplaatst, kunnen - als de materialen voorradig zijn - nog op dinsdag 28 december geleverd worden.

31 december gesloten
Op vrijdag 31 december is het Oudjaarsdag en zijn we de gehele dag gesloten. Dit betekent dat donderdag 30 december de laatste dag van dit jaar is dat er materiaal vanuit ons magazijn verzonden wordt. Wil je op 3 januari een levering ontvangen? Dan moet dit dus op 30 december verladen worden. 

Bedankt voor je begrip!
Ook in deze decembermaand staan we dus gewoon voor je klaar! Maar omdat we een beperkte bezetting hebben én twee dagen gesloten zijn, is het verstandig om tijdig te bestellen. Alvast bedankt voor je begrip!
  
In het nieuwe jaar staan we vanaf maandag 3 januari weer voor je klaar!